fbpx

Zandbakspeelgoed om de hele dag mee buiten te spelen

Bouwen, scheppen, vormpjes maken: met zandbakspeelgoed kan je eindeloos lekker buitenspelen. Als de Seaside Fan Club, is ons perfect dagje natuurlijk een heerlijke dag aan het strand. Maar lekker spelen in de zandbak in eigen tuin of speeltuin neemt een mooie tweede plaats in! We kunnen niet wachten. 

 

Zsilt speelgoed wordt in Nederland gemaakt van 100% gerecycled plastic huishoudelijk afval. Yep, dat betekent dat jouw shampoofles nu een heel mooi schepje is. Zo sluiten we de plastic afvalketen en dragen we bij aan een schonere kust en zee, vrij van plastic. Meer zandkastelen, minder plastic afval!

 

Ons zandbak speelgoed ziet er stoer uit, heeft een uniek design en is stevig genoeg voor de meest avontuurlijke kiddos (heel moeilijk om stuk te krijgen dus). Het is ontworpen door Rinke van Remortel, die ook het design heeft gemaakt van de Dopper fles. Elk speeltje is multifunctioneel en wakkert zo de creativiteit van kinderen aan. Yep, dan kan jij lekker je Oat Latte drinken terwijl je kleintje eindeloos in de zandbak blijft spelen op de speelplaats. Klinkt goed toch?

Zandbakspeelgoed en zandspeelgoed van Zsilt

De perfecte emmer bestaat ni- oh dus wel

Zandkastelen bouwen is toch echt veel  leuker met een mooie, stoere zand emmer (Bucket) voor kinderen. Neem hem mee op al je buiten avonturen! Of hij nou propvol zit met zand, takken van de tuin of stenen gevonden in het bos, het hengsel zal nooit zomaar kapot gaan. En als extraatje voor ‘de grote mensen’; hij ziet er ook nog eens knap uit: ‘leen’ hem van je kroost en zet je verse kruiden of een groene plant er in. 

Over deze Scoop mag je wel opscheppen

Jouw collectie duurzaam zandbakspeelgoed is natuurlijk niet compleet zonder een goeie schep. Je kent het vast, een kind gaat lekker zitten in het zand en begint eindeloos te scheppen. Wat gebeurt er allemaal in dat hoofdje? Welke avonturen beleven ze? Prachtige zandkastelen ontstaan er. Met de Zsilt Scoop kun je ook nog eens tekenen in het zand met de achterzijde in de vorm van potloodpunt. Daarnaast heeft de achterkant van de zand schep (Scoop) een structuur en kunnen de kleintjes zo een mooie afdruk achter laten op hun zandsculptuur. Dus nee dit is niet zomaar zandbak speelgoed!

Vind de mooiste kleine schatten met de Sieve

En zeven maar! Wie het mooiste steentje of schelpje vindt wint! Laat ze lekker rondrennen in de speeltuin of in de tuin en zand vinden om te zeven met dit zand speeltje: de Sieve. Zo vind je gemakkelijk allemaal kleine schatten om zandbouwels, taarten, dorpen en forten mee te versieren, of mee naar huis te nemen voor een leuk knutsel project.

Maak een bruisende stad met de Barn & House

Tover de zandbak om naar een bruisende stad, fort of boerderij met deze unieke Barn & House bouwvormen. Vul de zandvormpjes met zand en verwijder de vorm met behulp van de handgreepjes aan de zijkanten door hem voorzichtig op te tillen om iets moois te bouwen. Je kan ze ook gebruiken om een meterslange dijk te bouwen en een stevige sloot te scheppen. Laat je fantasie de vrije loop. Gebruik de Scraper om de zijkanten mooi vlak te maken. Dat noemen wij nou uniek zandspeelgoed

Een echte zand beeldhouwer kan niet zonder de Scraper

De Scraper is niet zomaar zandbakspeelgoed, het is een tool voor de allerbeste creatieve zand kunstenaars! Scheppen, aanharken, drukken, duwen, schrapen laat je kleine Michelangelo zandsculpturen maken. We kunnen van alles zeggen over wat het kan doen, maar je eigen mini-me kan waarschijnlijk al heel snel tien verschillende dingen laten zien.

Tip: gebruik zandspeelgoed ook in huis met kinetisch zand

Kinetisch zand is echt een uitvinding voor strandliefhebbers, vooral in Nederland waar het nou niet echt altijd tropisch strandweer is… Kinetisch zand is zand waar een bindmiddel aan toegevoegd wordt, daardoor blijft het aan elkaar kleven en hoef je je geen zorgen te maken over zand dat in elk hoekje van de kamer belandt. Zo speel je het hele jaar door met zandbakspeelgoed! Ook wanneer het iets te koud is om lekker buiten te spelen. 

 

Ontdek meer over ons duurzame zandbak speelgoed op onze shop pagina!

Draai je toestel
voor het beste resultaat

Product is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen